Glasvlies laten aanbrengen

Glasvezelbehang laten aanbrengen in uw nieuwe woning? Dan bent u aan het juiste adres bij Easy Stuc B.V. Wij werken met onze ervaren behangers en schilders die allemaal zijn opgeleid in het naadloos aanbrengen van glasvlies. Glasvlies van Easy Stuc is vergelijkbaar met het uiterlijk van stucwerk. We kunnen de wanden van uw nieuwe woning direct in de juiste kleur(en) verven wanneer u dit wenst.

Glasvezelbehang aanbrengen

Waarom mensen glasvlies laten aanbrengen? De voordelen van toepassing van glasvlies in plaats van traditioneel stucwerk in uw nieuwe woningen zijn zo aantrekkelijk dat steeds meer mensen ervoor kiezen dit te laten aanbrengen. Eén van de belangrijkste voordelen van glasvlies laten aanbrengen is wel dat het ten opzichte van traditioneel stucwerk een stuk goedkoper is. Glasvlies behang is sterker dan stucwerk, daardoor is de kans op scheuren kleiner. Het gaat jarenlang mee en kan door de jaren heen gemakkelijk meerdere malen in een kleur worden gesausd. Hierdoor past u de wanden gemakkelijk aan de gewenste sfeer in huis aan. Een andere kleur achter een keuken veranderd te totale aanblik in een relatief kleine moeite. U kunt u er ook voor kiezen om gelijk een coating in de keuken te laten aanbrengen.

Renovlies en glasvlies behang heeft een aanzienlijke dikte. Het materiaal is echter wand volgend. Voordat mensen glasvlies laten aanbrengen moet er goed geschuurd en geplamuurd worden voor een mooi resultaat. Grote en kleine beschadigingen en betonpuisten moeten altijd eerst worden weggehaald, dat vinden wij normaal. Net als bij schilderwerk gaat er tijd zitten in de voorbereiding, het schuren en plamuren.

Wij zijn tijdens reguliere werktijden telefonisch bereikbaar op 0317 74 58 41 en geven u dan graag direct een prijsindicatie op basis van het door u geschatte oppervlak. Daarnaast kunnen we ook eventuele vragen over Easy Stuc beantwoorden. U kunt ook online het offerteformulier invullen.

Een offerte voor glasvezelbehang?

Bij Easy Stuc B.V. is uw nieuwe woning in vertrouwde handen. Wij kunnen het glasvlies vakkundig aanbrengen en direct het schilderwerk verzorgen. U kunt eenvoudig online een vrijblijvende offerte aanvragen. Geen snelle geautomatiseerde offerte, maar maatwerk. U kunt tijdens kantoortijden ook bellen met: 0317 74 58 41 of een offerte aanvragen via de website.

Glasvezelbehangers
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify