Glasvezelbehanger Apeldoorn

Wanneer u interesse heeft om uw nieuwe woning in Apeldoorn te voorzien van renovlies op glasvezelbasis, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen u alles vertellen en laten zien over glasvliesbehang.

Glasvezel Apeldoorn

Een glasvezelbehanger is een behanger die is gespecialiseerd in renovlies. Glasvlies een wand die behangen is met glasvezelbehang. Dit soort behang is sterk in opkomst, omdat het goedkoop is en kwalitatief niet minder is dan andere soorten behang. Het resultaat is zelfs vergelijkbaar met stucwerk.

Wilt u glasvezelwanden in Apeldoorn en omgeving laten aanbrengen? Dan bent u bij Easy Stuc aan het juiste adres. Wij verzorgen glasvezelwanden van A tot Z. Dat wil zeggen: van het opmeten, tot het aanbrengen en afwerken.

Het aanbrengen van glasvezelbehang (renovlies) wordt verzorgd door gespecialiseerde behangers. De gehele wandafwerking is inclusief garantie. Kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Bezoek onze showroom

Easy-Stuc is dé specialist in het behangen met renovliesbehang in de omgeving van Apeldoorn. Onder ander op: Marktzicht Apeldoorn, Meesters van Apeldoorn, De Ploeg, De Silo Apeldoorn en De Vlijt hebben we aanbiedingen

Wat is renovliesbehang?

Renovlies is structuurloos glasvezelbehang. Schakelt u ons in als behanger in Ede, dan zorgen wij dat u voorafgaand aan de werkzaamheden een compleet voorstel ontvangt. We meten de wanden op basis van de tekeningen op. We maken dan een échte vaste prijs. Dus zonder verrekening achteraf. Let bij het vergelijken van offertes ook op de voorwaarden en vraag na of het echt naadloos wordt opgeleverd. We hebben ons vaak verwonderd als we andere behangers in hetzelfde blok tegenkomen hoe ze het opgeleverd krijgen. Als we ernaar vragen wordt er gesteld dat er op ongeveer twee meter beoordeeld moet worden. Diverse partijen met vergelijkbare namen en andere gelijkenissen hebben zelfs onze offerte gekopieerd.

Wij hebben geen verbintenis op welke wijze met andere partijen, ook al lijken de namen in enkele gevallen sterk op Easy Stuc. Wilt u een offerte vergelijken, vraaag daar dan een complete offerte met vaste prijs op. We gebruiken 200 grams renovlies op glasvezelbasis. Waarom? Voor een naadloos eindresultaat. Glasvezel zet niet uit en kript niet tijdens heb plakken. Dit in tegenstelling tot renovlies op papierbasis. Reeds in veel woningen in Ede heeft een van onze behangers naadloos behangen en kant-en-klaar gesausd. Zo bent u er zeker van dat de wanden van uw nieuwbouwwoning naadloos behangen worden met structuurloos glasvezelbehang. Uw wanden zijn dan kant-en-klaar.

Wist u dat wij sinds de oprichting van Easy Floor ook gespecialiseerd zijn in PVC vloeren?

Easy Stuc is gespecialiseerd in het strak afwerken van de wanden met renovlies behang. Door de grote vraag naar een PVC vloer hebben wij een aparte onderneming opgericht genaamd Easy Floor. U kunt de wanden en vloeren binnen een termijn van 3 weken laten aanbrengen. Kies voor het gemak van één aanspreekpunt. Voor de wanden en vloeren werken wij met eigen personeel. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit afwerking van uw nieuwbouwwoning. In de showroom kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek voor het afwerken van de wanden en vloeren van uw nieuwbouwwoning. Na het bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte met vaste prijs. Als u kiest voor de gezamenlijke afwerking van de wanden en vloeren, dan krijgt u een korting op het totaalpakket. Wij werken uitsluitend in nieuwbouw.

Bekijk de collectie

Showroom Renkum

In onze showroom in Renkum laten we de verschillende soorten renovlies zien. We begrijpen dat u met alle websites die tegenwoordig online zijn verward raakt over de term renovlies. Het is echter simpel: renovlies vindt zijn oorsprong in renovatieprojecten, reno(vatie)vlies dus.

Renovlies is te verkrijgen op papier– en op glasvezelbasis.

Easy Stuc gebruikt renovlies op glasvezelbasis, we brengen dat uit onder eigen label. Andere namen zijn glasvlies, glasvezel, fibervilt, vlies, Easy Stuc. Andere namen voor renovlies op papierbasis zijn onder andere: renostuc, stucpapier, stucscan, genoemd Het verschil is visueel ook makkelijk te herkennen. Als u een vouw maakt in het materiaal dan kreukelt papier, glasvies blijft glad. In onze showroom laten we de diverse materialen zien.

Glasvezelbehanger in Apeldoorn nodig?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0317 74 58 41, of maak gebruik van het contactformulier. Direct een offerte aanvragen is ook mogelijk.

Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify