Easy Stuc renovlies bij Alles Over Wonen op SBS6

Easy Stuc was te zien op SBS6 bij het woonprogramma Alles Over Wonen.

Easy Stuc was te zien op SBS6 bij het woonprogramma Alles Over Wonen. Er werd onder andere gesproken over de toenemende populariteit van Easy Stuc: renovliesbehang dat zorgt voor gladde, strakke wanden. U bepaalt de kleur(en) en kunt eventueel zelfs kiezen voor aanvullend fotobehang om extra sfeer aan uw woning te geven.

Bekijk het fragment zoals dat te zien is geweest op SBS6:

Easy Stuc is al sinds 2008 gespecialiseerd in het aanbrengen van renovlies behang. Voor de afwerking maakt Easy Stuc gebruik van schrobklasse 1 verf van Einza. Met deze A-merk kwaliteitsverf zorgen we ervoor dat uw wanden kant- en klaar strak en glad worden opgeleverd. Onze renovlies behangers zijn bij ons in dienst of maken deel uit van een jarenlange ZZP samenwerking. In tegenstelling tot andere renovlies behangers garanderen wij een naadloos eindresultaat. De wanden van uw nieuwbouwwoning lijken hiermee gestuukt, maar u geniet van de voordelen van renovlies behang zoals het voorkomen van krimpscheuren (haarscheuren). Tot slot werken wij met een uitgebreide offerte inclusief vaste prijs, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Wilt u meer weten over renovlies behang of pvc vloeren?

Heeft u interesse heeft om uw nieuwe woning te voorzien van renovlies en een pvc vloer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u alles vertellen en laten zien over glasvliesbehang en pvc vloeren. We kunnen u vertellen over de voor- en nadelen van renovlies, de verschillen tussen renovlies op papier-/ en glasvezelbasis en onze kwaliteiten en werkwijze. Wij informeren en adviseren u geheel vrijblijvend. Als u al bent overtuigd, dan kunt u ook direct online een offerte aanvragen. Wij voeren de opdracht graag voor u uit. Bel 0317 745 841.

Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify