De Nieuwe Defensie - Utrecht

Gaat u wonen in het project De Nieuwe Defensie en zoekt u naar de afwerking van de wanden en vloeren van uw nieuwe woning? Bij Easy Stuc bent u aan het juiste adres voor de totale inrichting van uw woning. 

Afwerking nieuwbouwwoning met renovlies behang en een PVC vloer

Easy Stuc is gespecialiseerd in het strak afwerken van de wanden met renovlies behang, maar u kunt voor de complete afwerking bij ons terecht:
U kunt de wanden en vloeren binnen een termijn van 3 weken laten aanbrengen. Kies voor het gemak van één aanspreekpunt. Voor de wanden en vloeren werken wij met eigen personeel. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit afwerking van uw nieuwbouwwoning. In de showroom kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek voor het afwerken van de wanden en vloeren van uw nieuwbouwwoning. Na het bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte met vaste prijs. Als u kiest voor de gezamenlijke afwerking van de wanden en vloeren, dan krijgt u een korting op het totaalpakket. Wij werken uitsluitend in nieuwbouw. 

U kunt dus renovlies en pvc laten aanbrengen. Alles is dan kant-en-klaar. Alles in één hand, makkelijk toch? We zijn dealer van Vivafloors, FloorLife, Floer en Moduleo. Door te kiezen voor drie merken kunnen we een ruim aanbod presenteren, zonder dat het teveel wordt en u minder keuzestress heeft. We hebben namelijk een pakket samengesteld waardoor we tegen gunstige voorwaarden renovlies PVC en meer kunnen verzorgen. In onze showroom in Renkum laten we u diverse pvc vloeren zien. Rechte planken, visgraat, band en bies, tegels behoren tot het pakket.

Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify