Binnenmuren nieuwbouw

Easy Stuc biedt je een professionele afwerking van binnenmuren van nieuwbouw. Wij schuren, plamuren, brengen behang aan, sauzen en werken jouw muur af.

De afwerking van binnenmuren voor nieuwbouw.

Easy Stuc raadt voor het afwerken van binnenmuren van nieuwbouw woningen renovlies behang aan. Er zijn heel veel mogelijkheden bij het afwerken van de binnenmuren bij nieuwbouw. Je kan wanden laten dunpleisteren, spachtelputzen, stukadoren, behangen, sausen, spuiten of kiezen voor glasvezelbehang. Met al die mogelijkheden wordt het maken van een keuze niet eenvoudiger. In nieuwbouwhuizen is glasvezelbehang zonder structuur, ook wel renovlies behang, een super alternatief voor stuc. Het levert vlakke, strakke wanden in jouw woning op. Ook al stellen stucadoors en zelfs andere renovlies behangers van wel, maar er zijn écht geen naden zichtbaar en de muur is geheel effen. Voor een professionele afwerking van binnenmuren bij nieuwbouw met renovlies moet je bij Easy Stuc zijn!

Wij zijn tijdens reguliere werktijden telefonisch bereikbaar op 0317 74 58 41 en geven u dan graag direct een prijsindicatie op basis van het door u geschatte oppervlak. Daarnaast kunnen we ook eventuele vragen over Easy Stuc beantwoorden. U kunt ook online het offerteformulier invullen via onderstaande knop.

Offerte aanvragen

Redenen om te kiezen voor renovlies

Er zijn een aantal redenen waarom renovlies de beste keuze is voor binnenmuren bij nieuwbouw. Allereerst kun je zelf bepalen welke kleur je op jouw muren wilt, doordat je over renovlies heen kan sauzen. Daarnaast levert renovlies nagenoeg hetzelfde resultaat als stucwerk. De nadelen van stucwerk ten opzichte van renovlies zijn dat stucwerk gevoeliger is voor beschadiging, langer duurt en duurder is. Voor een strakke afwerking tegen een lagere prijs is renovlies een goed alternatief. De voordelen van dit materiaal zijn:

Brandveilig
Stootvast
Krimpvrij
Krasvast

Wat is de prijs van renovlies voor jouw nieuwbouwwoning?

Bij Easy Stuc kan je goede kwaliteit tegen een relatief goedkope prijs verwachten. Wij kunnen geen standaard prijs geven voor de afwerking van binnenmuren in nieuwbouw. De prijs is afhankelijk van meerdere factoren. Nieuwbouwwoningen verschillen in afwijkingen, moeilijkheden en oppervlaktes. Ook jouw eigen specifieke wensen spelen een rol bij de totstandkoming van de prijs. Het is wel mogelijk voor ons om je een prijsindicatie te geven. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij kijken wat mogelijk is.

Binnenmuren in nieuwbouw afwerken door Easy Stuc

Easy Stuc is de beste in het afwerken van binnenmuren in nieuwbouw. Wij beschikken over ervaren renovlies behangers. Zij hebben kennis en kunde op het hoogste niveau om jou van het beste resultaat te voorzien. Dit doen zij professioneel, met gemak en snel. Renovlies behang brengen wij aan in één week. Wij bieden altijd garantie op de gehele wandafwerking. Het schuren, plamuren, aanbrengen, sauzen en afwerken wordt allemaal door onze professionals gedaan. Kom langs in onze showroom om een indruk te krijgen van onze mogelijkheden.

Contact opnemen doe je hier

Contact opnemen met Easy Stuk doe je per mail of telefonisch. Mail naar info@easy-stuc.nl of bel ons op het nummer 0317745841. Onze specialisten zijn de beste in het afwerken van binnenmuren in nieuwbouw!

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify