Zelf renovlies behangen

Twijfelt u tussen zelf renovlies behangen of laten doen? We geven regelmatig workshops. U kunt dan zelf het materiaal voelen en proberen. bel: 0317 745 841.

Bent u van plan om zelf te gaan behangen? Bekijk dit filmpje dan eerst voor wat handige tips!

Zelf de behangklare wanden van uw nieuwe woning behangen of toch laten doen? Dat is iets wat veel bewoners van een nieuwbouwwoning zich afvragen. Als u genoeg tijd en zin heeft kunt u zelf behangen overwegen. Renovlies is verkrijgbaar in diverse variantie. Er is renovatievlies op papier en op glasvezelbasis verkrijgbaar. In de showroom van Renovlies Nederland hebben we een proefopstelling gemaakt waar u op kunt oefenen. In de komende kerstvakantie wordt deze verder uitgebreid, zodat u langs een radiator, stopcontact en een uitwendige hoek heen kan. Zo kunnen we u laten zien hoe u het makkelijkst alle ‘lastige’ stukken kunt behangen.

Workshop

We organiseren regelmatig workshops, u kunt dan de verschillende materialen zien en zelf verwerken. Dan pas kunt u een goed beeld vormen van de mogelijkheden en beslissen: zelf behangen of laten doen. U kunt er ook voor kiezen om het behangen uit te besteden en het sauzen zelf te doen. Naast dat we lijm en vlies kunnen leveren kunnen we ook muurverf, rollers, verfbakken, plakband, kit, plamuur, en gereedschap leveren. Onze prijzen liggen lager dan wat u bij bijvoorbeeld bij de Gamma, Praxis, Hornbach en andere grote bouwmarkten betaald. Doordat we zelf voorraad houden kunnen we alles snel leveren.

Levering

Voor de mensen die een workshop behangen volgen hebben we een aktie: brandstofkosten retour. Wanneer u de materialen zelf meeneemt na het volgen van een workshop, dan krijgt u de brandstofkosten retour. Naast dat we leveren aan particulieren doen we dat ook aan bijvoorbeeld schildersbedrijven en behangersbedrijven. Omdat onze behangers dezelfde materialen gebruiken kunt u ervan uitgaan dat de materialen goed zijn. Immers goed materiaal scheelt tijd in het aanbrengen. Dat werkt prettiger en goedkoper.

Als u het toch niet ziet zitten kunt u altijd ons nog bellen: 0317 745 841 of vraag nu een offerte aan

Meer informatie over zelf renovlies behangen?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0317 745 841, of maak gebruik van het contactformulier. Direct een offerte aanvragen is ook mogelijk.

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify