Renovlies of stucen

Renovlies of stucen? Dit is een veel gestelde vraag die bij veel mensen twijfels op roept: renovliesbehang of stucen. Inmiddels zijn we ruim 10 jaar verder nadat we de eerste woning hebben voorzien van gladde wanden.

Stucen of behangen?

Wat we fantastisch vinden is dat deze mensen, die toen het lef hadden om voor renovliesbehang te kiezen, er na de verkoop van hun woning weer voor hebben gekozen. Nog steeds maken we mee dat mensen in de showroom komen en niet geloven dat het écht naadloos kan.

Jaarlijks neemt een groot aantal mensen de sleutels van hun nieuwbouwwoning in ontvangst. Zij worden geconfronteerd met de keuze: renovliesbehang of stucen. Veel mensen zijn onterecht in de veronderstelling dat stucwerk altijd beter oogt dan renovlies behang. Renovliesbehang (glad glasvezelbehang) heeft hetzelfde visuele eindresultaat als stucwerk, maar is aanzienlijk goedkoper. Daarnaast heeft renovliesbehang veel minder het risico te gaan scheuren. Die kans is zeker aanwezig bij stucwerk in nieuwbouwwoningen.

Alternatief voor stucen

U kunt uw wanden laten stucen door een stucadoor. Veel mensen kiezen daarvoor, zonder alle alternatieven te kennen. In plaats van wanden te laten stucen door een stucadoor, kunt u als alternatief voor stucen ook kiezen voor het laten aanbrengen van renovliesbehang door een renovlies behanger van ons.

Renovliesbehang is een structuurloze vorm van glasvezelbehang (ook wel vliesbehang of scanbehang genoemd). Glasvezelbehang versterkt uw muren, en kent een naadloze, strakke afwerking. Dat wil zeggen: de overgang tussen de behangbanen is onzichtbaar.

Wist u dat wij sinds de oprichting van Easy Floor ook gespecialiseerd zijn in PVC vloeren?

Easy Stuc is gespecialiseerd in het strak afwerken van de wanden met renovlies behang. Door de grote vraag naar een PVC vloer hebben wij een aparte onderneming opgericht genaamd Easy Floor. U kunt de wanden en vloeren binnen een termijn van 3 weken laten aanbrengen. Kies voor het gemak van één aanspreekpunt. Voor de wanden en vloeren werken wij met eigen personeel. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit afwerking van uw nieuwbouwwoning. In de showroom kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek voor het afwerken van de wanden en vloeren van uw nieuwbouwwoning. Na het bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte met vaste prijs. Als u kiest voor de gezamenlijke afwerking van de wanden en vloeren, dan krijgt u een korting op het totaalpakket. Wij werken uitsluitend in nieuwbouw.

Bekijk de collectie

Wanden stucen is prijzig

Het alternatief voor stucen is nog voordeliger ook. Het verschil met wanden stucen is namelijk de prijs. Glasvezelbehang is aanzienlijk goedkoper, en bovendien sneller te realiseren. Renovlies aanbrengen in een volledige woning gaat snel, terwijl een stucadoor er aanzienlijk langer over kan doen. Renovlies als alternatief voor stucen kan, het wordt echt naadloos!

Wanden stucen is niet altijd nodig

Dus, kiest u voor een goedkoper alternatief, dan bespaart u geld én krijgt u dezelfde kwaliteit. Omdat dit product nog niet bijzonder bekend is, willen veel klanten graag eerst een kijkje nemen in onze showroom.

Renovlies behang als alternatief

In 2009 hebben we voor het eerst een nieuwbouwwoning behangen met renovlies. Eerst nog met de papieren variant, daarna met 200 grams glasvlies. Door renovlies op glasvezelbasis te gebruiken kunnen we echt naadloos behangen. Doordat het toen crisis was gingen mensen eerder over tot renovlies als alternatief voor stucwerk. Inmiddels hebben we door het hele land nieuwbouwwoningen voorzien van glad glasvliesbehang. Inmiddels zijn de eerste woningen alweer verkocht en hebben we het nieuwe huis weer mogen voorzien van renovlies op glasvezelbasis. Het verschil zit in de details. We hebben onze eigen renovlies behangers in dienst. Hierdoor hebben we een sterk fundament gelegd, de opgedane ervaring blijft binnen ons bedrijf. We durven daarom nog steeds te stellen: renovlies is het ideale alternatief voor stucwerk.

Wat is Easy Stuc?

Easy Stuc is structuurloos glasvezelbehang die wanden in nieuwbouwwoningen dezelfde strakke aanblik geeft als stucwerk. Het grote verschil is dat het behang is en daardoor snel aan te brengen tegen een (aanzienlijk) goedkopere prijs. Dat maakt de keuze tussen stucen of renovlies makkelijker. Het materiaal is daarnaast ook stootvast, slijtvast en brandveilig. Easy Stuc is zelfs toepasbaar in de badkamer na bewerking met een speciaal middel dat het behang waterbestendig maakt.

Hulp nodig bij het kiezen tussen stucen of behangen?

Wij helpen u graag bij de keuze tussen stucwerk en behang. Neem telefonisch contact met ons op via 0317 74 58 41 of maak gebruik van het contactformulier. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de showroom.

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify