Renovlies in Apeldoorn

U zoekt een renovlies behanger in Apeldoorn. U wilt strakke wanden en het liefst volledig naadloos. Zodat de overgang tussen de behangstroken écht niet te zien is?

Renovlies in Apeldoorn

U zoekt renovlies in Apeldoorn. U wilt strakke wanden en het liefst volledig naadloos. Zodat de overgang tussen de behangstroken écht niet te zien is?. Easy Stuc is dé specialist in het behangen met renovliesbehang in de omgeving van Apeldoorn. Onder ander in: Deventer, Schalkhaar, Zutphen, Loenen, Ermelo, hebben we aanbiedingen. Kijk voor de beste voorwaarden voor uw nieuwbouw naar de collectieve mogelijkheden. Naast Apeldoorn zijn we ook in grote delen van het land zijn we werkzaam. Zo hebben we bijvoorbeeld ook een flinke basis gelegd in: Ede, Utrecht, Amersfoort en omstreken en Arnhem, Nijmegen en Omstreken.

Wat is renovliesbehang?

Renovlies is structuurloos glasvezelbehang. Schakelt u ons in voor renovlies in Apeldoorn? Dan zorgen wij dat u voorafgaand aan de werkzaamheden een compleet voorstel ontvangt. We meten de wanden op basis van de tekeningen op. We maken dan een échte vaste prijs. Dus zonder verrekening achteraf. Let bij het vergelijken van offertes ook op de voorwaarden. Diverse partijen hebben onze offerte gekopieerd of een gelijkenis getrokken met Easy Stuc. Wij hebben geen verbintenis op welke wijze met deze partijen.

We gebruiken 200 grams renovlies op glasvezelbasis. Waarom? Voor een naadloos eindresultaat. Glasvezel zet niet uit en kript niet tijdens heb plakken. Dit in tegenstelling tot renovlies op papierbasis. Reeds in veel woningen in Apeldoorn heeft een van onze behangers naadloos behangen en kant-en-klaar gesausd.Zo bent u er zeker van dat de wanden van uw nieuwbouwwoning naadloos behangen worden met structuurloos glasvezelbehang. Uw wanden zijn dan kant-en-klaar.

Kies voor renovlies behang en je hebt zelf geen omkijken meer naar je muren.

Wist u dat wij sinds de oprichting van Easy Floor ook gespecialiseerd zijn in PVC vloeren?

Easy Stuc is gespecialiseerd in het strak afwerken van de wanden met renovlies behang. Door de grote vraag naar een PVC vloer hebben wij een aparte onderneming opgericht genaamd Easy Floor. U kunt de wanden en vloeren binnen een termijn van 3 weken laten aanbrengen. Kies voor het gemak van één aanspreekpunt. Voor de wanden en vloeren werken wij met eigen personeel. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit afwerking van uw nieuwbouwwoning. In de showroom kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek voor het afwerken van de wanden en vloeren van uw nieuwbouwwoning. Na het bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte met vaste prijs. Als u kiest voor de gezamenlijke afwerking van de wanden en vloeren, dan krijgt u een korting op het totaalpakket. Wij werken uitsluitend in nieuwbouw.

Bekijk de collectie

Behanger in Apeldoorn nodig?

Ons product is te bezichtigen in onze showroom in Renkum. Dan kunt u zelf besluiten of Easy Stuc het product is waar u uw wandafwerking wilt laten voltooien. Op basis van wat u ziet in de showroom, kunt u beslissen of u gebruik wilt maken van onze diensten als behanger van uw nieuwe woning. Wist u dat wij een spanplafond van topspan in de showroom hebben? Een spanplafond is een goed alternatief voor traditioneel stucwerk. De mogelijkheid bestaat om spotjes in het plafond op te nemen. In combinatie met spotjes en een plafond in de badkamer is de prijs concurrerend.

Showroom renovlies behang

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0317 745 841, of maak gebruik van het contactformulier. Direct een offerte aanvragen is ook mogelijk.

Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify