Renovlies Den Bosch

U heeft uw oog laten vallen op renovlies en u bent woonachtig in Den Bosch. Dan zijn wij u graag van dienst. Easy Stuc is specialist in het leveren en aanbrengen van renovlies in de omgeving van Den Bosch. Ons product wordt aangebracht door gespecialiseerde behangers. Op de gehele wandafwerking is garantie van toepassing.

Glasvliesbehang

Glasvlies (ook bekend als renovlies, fiberfilt of renostuc) is een vliesbehang met een gladde structuur. Glasvlies geeft uw wanden een mooie gladde uitstraling en daarnaast is glasvliesbehang ook brandveilig en stootvast. Het is de ideale basis om diverse soorten muurverf op aan te brengen, het is haarscheur overbruggend en sterker dan stucwerk.

Kwaliteit

Voor een mooi glad eindresultaat is vakmanschap en gebruik van professioneel materiaal zoals goed renovlies belangrijk. Easy Stuc gebruikt glasvliesbehang van 200 gram dat is opgebouwd uit 100% glasvezeldeeltjes. Dit geeft als resultaat dat uw wanden er mooi egaal uitzien, en op de lange termijn ook mooi blijven. Renovlies is dus een verzamelnaam van gladde behangsoorten. In ons magazijn in Heteren hebben we de materialen op voorraad staan. Door groot in te kopen kunnen we kwaliteit tegen een gunstige prijs leveren.

Kies voor renovlies behang en je hebt zelf geen omkijken meer naar je muren.

Wist u dat wij sinds de oprichting van Easy Floor ook gespecialiseerd zijn in PVC vloeren?

Easy Stuc is gespecialiseerd in het strak afwerken van de wanden met renovlies behang. Door de grote vraag naar een PVC vloer hebben wij een aparte onderneming opgericht genaamd Easy Floor. U kunt de wanden en vloeren binnen een termijn van 3 weken laten aanbrengen. Kies voor het gemak van één aanspreekpunt. Voor de wanden en vloeren werken wij met eigen personeel. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit afwerking van uw nieuwbouwwoning. In de showroom kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek voor het afwerken van de wanden en vloeren van uw nieuwbouwwoning. Na het bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte met vaste prijs. Als u kiest voor de gezamenlijke afwerking van de wanden en vloeren, dan krijgt u een korting op het totaalpakket. Wij werken uitsluitend in nieuwbouw.

Bekijk de collectie

Voorbereiding

Om het mooiste eindresultaat te behalen moeten de wanden wel 100% glad zijn. Daarom wordt eerst het behangklare stucwerk van de wanden nagelopen, en (waar nodig) geschuurd en geplamuurd. De wanden worden daarna door een ervaren renovlies behanger afgewerkt. Uiteindelijk is zijn de mannen die het renovlies aanbrengen en het sauswerk verrichten de belangrijkste factor voor een net eindresultaat. Daarom hebben we ervoor gekozen voor vaste basis met eigen personeel. Het opleiden van nieuwe behangers vinden we belangrijk. Door jonge nieuwe mensen te laten leren van en oude ervaren renovliesbehanger behouden we ons werksysteem en kunnen we de kwaliteit constant houden.

Neem contact op

Contact opnemen met Easy Stuc doe je telefonisch of per mail. Je bereikt ons telefonisch op het nummer 0317745841. Per mail bereik je ons op info@easy-stuc.nl. Wij staan dagelijks tussen 09.00 en 17.00 uur klaar om je aan een renovlies behanger in Den Bosch te helpen.

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify