Renovlies behanger Zeist

Wil je ook kant-en-klare muren na de wandafwerking van jouw nieuwbouw woning? Schakel de renovlies behanger in Zeist van Easy Stuc in voor strakke wanden!

Wandafwerking met renovlies in Zeist

Een wandafwerking met renovlies in Zeist neemt toe in populariteit onder nieuwbouw woningen. Dat weet Easy Stuc als geen ander. Nieuwbouw woningen hebben namelijk standaard een behangklare oplevering. Je kunt dan uit verschillende afwerkingen kiezen. Je kunt gaan voor spuitwerk, spachtelputzen, sauzen, stukadoren of ervoor kiezen om renovlies aan te laten brengen. Op nieuwbouw wanden is renovlies uitermate geschikt en uitstekend toe te passen. Schakel hiervoor de professionele vakmensen van Easy Stuc in. Wij focussen ons hele dagen op het aanbrengen van het beste renovlies behang. Easy Stuc is de ervaren renovlies behanger in Zeist voor jouw wandafwerking!

Onze renovlies behanger in Zeist

Onze renovlies behanger in Zeist werkt met 200 grams renovlies op basis van glasvezel. Dit levert het beste resultaat op, aangezien wij hiermee écht naadloos kunnen behangen. Easy Stuc heeft veel kennis over renovlies. Daardoor weten wij precies hoe wij het behang met professionaliteit en kunde moeten aanbrengen. Dit doen wij met gemak en hoge snelheid. In één werkweek voorzien wij jouw muren van renovlies. Daarnaast zorgen wij er met schuren en plamuren voor dat jouw muren glad worden. Na het opplakken van renovlies gaan wij jouw muren sauzen en afwerken. Door te sauzen is het mogelijk om iedere kleur op jouw muren aan te brengen. Met onze afwerking zorgen wij ervoor dat jouw muren strak worden, net alsof jouw muren gestuct zijn.

Wist u dat wij sinds de oprichting van Easy Floor ook gespecialiseerd zijn in PVC vloeren?

Easy Stuc is gespecialiseerd in het strak afwerken van de wanden met renovlies behang. Door de grote vraag naar een PVC vloer hebben wij een aparte onderneming opgericht genaamd Easy Floor. U kunt de wanden en vloeren binnen een termijn van 3 weken laten aanbrengen. Kies voor het gemak van één aanspreekpunt. Voor de wanden en vloeren werken wij met eigen personeel. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit afwerking van uw nieuwbouwwoning. In de showroom kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek voor het afwerken van de wanden en vloeren van uw nieuwbouwwoning. Na het bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte met vaste prijs. Als u kiest voor de gezamenlijke afwerking van de wanden en vloeren, dan krijgt u een korting op het totaalpakket. Wij werken uitsluitend in nieuwbouw.

Bekijk de collectie

Waarom is renovlies behang zo populair?

De populariteit van renovlies in Zeist is te verklaren aan de hand van de voordelen van renovlies ten opzichte van stucwerk. Renovlies levert net als stucwerk strakke, egale en effen wanden op. De uitstraling is nagenoeg gelijk. De nadelen van stucwerk zijn echter dat het duur is om aan te brengen, lang duurt en dat er een grotere kans is op scheuren en beschadigingen. Dit risico is er niet bij renovlies. Daarnaast is renovlies 30% goedkoper in het aanbrengen. Het behang is:

Stootvast
Krimpvrij
Krasvast
Brandveilig

Garantie op onze werkzaamheden

Op al onze werkzaamheden krijg je CBW garantie. Hiermee waarborgen wij onze kwaliteit. Wij leveren onze kwaliteit tegen een lage prijs. Aangezien iedere woning verschillend is, is het onmogelijk voor ons om een kant-en-klare prijs vast te stellen. De kosten zijn afhankelijk van de afwijkingen, moeilijkheden en oppervlaktes van jouw woning. Wij houden bij het bepalen van de prijs rekening met jouw wensen. Om een idee te krijgen van ons renovlies in Zeist, kun je onze showroom bezoeken. Wij geven je graag meer informatie over alle mogelijkheden. Ook kunnen wij je hier een prijsindicatie geven aan de hand van jouw behoeften. Maak snel een afspraak met Easy Stuc!

Huur onze renovlies behanger in Zeist in

Je kunt Easy Stuc dagelijks tussen 09.00 en 17.00 uur bereiken door te bellen naar 0317745841. Het is ook mogelijk om een mail te sturen naar het e-mailadres info@easy-stuc.nl. Huur onze renovlies behanger in Zeist in voor het beste resultaat!

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify