Renovlies behang resultaat

Het beste renovlies behang resultaat vind je bij Easy Stuc. Wij behangen met 200 grams glasvlies, zodat er geen naden zichtbaar zijn na het aanbrengen.

Het beste renovlies behang resultaat

Ga voor het beste renovlies behang resultaat door de professionals van Easy Stuc in te schakelen. Wij behangen jouw nieuwbouwwoning met 200 grams glasvlies. Hierdoor zie je geen naden na het aanbrengen. Wij leveren niet alleen een naadloze, maar ook een strakke wandafwerking. Jouw wanden krijgen weer een mooie uitstraling en gaan langer mee. Wij zijn iedere dag bezig met renovlies behangen. Hierdoor verzekeren wij jou van het beste renovlies behang resultaat.

Waarom je moet kiezen voor renovlies

Renovlies is glasvezelbehang, waarbij de structuur van het behang niet te zien is. Door voorafgaand aan het behangen de muren te schuren en plamuren, krijg je een glad eindresultaat. Het eindresultaat van renovlies behang is te vergelijken met het eindresultaat van stucwerk. Renovlies wordt om deze reden ook vaak gebruikt als alternatief voor stucwerk. Daarbij is het goedkoper en sneller aan te brengen en minder gevoelig voor beschadiging. Het renovlies behang resultaat is beter dan het resultaat van stucwerk. De kant-en-klare wanden met renovlies kun je sauzen. Je bepaalt zelf de kleuren. Nog meer voordelen van renovlies zijn:

Stootvast
Krimpvrij
Krasvast
Brandveilig

Wist u dat wij sinds de oprichting van Easy Floor ook gespecialiseerd zijn in PVC vloeren?

Easy Stuc is gespecialiseerd in het strak afwerken van de wanden met renovlies behang. Door de grote vraag naar een PVC vloer hebben wij een aparte onderneming opgericht genaamd Easy Floor. U kunt de wanden en vloeren binnen een termijn van 3 weken laten aanbrengen. Kies voor het gemak van één aanspreekpunt. Voor de wanden en vloeren werken wij met eigen personeel. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit afwerking van uw nieuwbouwwoning. In de showroom kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek voor het afwerken van de wanden en vloeren van uw nieuwbouwwoning. Na het bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte met vaste prijs. Als u kiest voor de gezamenlijke afwerking van de wanden en vloeren, dan krijgt u een korting op het totaalpakket. Wij werken uitsluitend in nieuwbouw.

Bekijk de collectie

De prijzen

De prijzen van het aanbrengen van renovlies behang verschillen voor iedere nieuwbouwwoning. Dit is afhankelijk van de grootte van de oppervlakte, de moeilijkheden en de afwijkingen van de woning. Renovlies behang is relatief goedkoop. Wij bieden een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij verzekeren je altijd een goed renovlies behang resultaat. Het is mogelijk om van ons een voorlopige prijsindicatie te ontvangen. Door ons jouw wensen door te geven, kunnen wij de prijsindicatie bepalen.

De werkmethode van Easy Stuc

Het beste renovlies behang resultaat levert Easy Stuc met gemak, snelheid en professionaliteit. Behangen doen wij in één week, mét garantie. Wij geven je namelijk CBW garantie. Deze is geldig op onze gehele wandafwerking. Naast schuren, plamuren en aanbrengen verzorgen wij ook het sausen en afwerken van de muren. Dit doen wij met een grote hoeveelheid aan kennis, ervaring en kunde. Op het hoogste niveau voorzien wij jouw nieuwbouwwoning van renovlies behang.

Maak een afspraak met ons

Om een afspraak met ons te maken voor het beste renovlies behang resultaat, kun je bellen of mailen. Je belt ons op 0317745841 of mailt ons via info@easy-stuc.nl. Het is ook mogelijk om onze showroom in Renkum te bezoeken. Hier krijg je een indruk van onze mogelijkheden en vertellen wij je alles over ons renovlies behang.

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify