Nieuwbouw wanden

Wat ga jij doen met jouw nieuwbouw wanden? De populairste keuze is renovlies behang van Easy Stuc. Met renovlies krijg je strakke, effen en naadloze muren.

Renovlies op jouw nieuwbouw wanden

Easy Stuc beveelt renovlies behang aan op jouw nieuwbouw wanden. Heb jij al nagedacht over de wandafwerking in jouw woning? Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Je hebt de keuze uit sauzen, spuiten, spachtelputzen, stukadoren of het laten aanbrengen van glasvezelbehang. Glasvezelbehang zonder structuur wordt ook wel renovlies behang genoemd. Renovlies is heel populair in nieuwbouwwoningen. Het resultaat is vergelijkbaar met stucwerk. In het behang zijn geen naden zichtbaar. Jouw muur krijgt een effen en strakke afwerking. De specialisten van Easy Stuc zijn hele dagen bezig met het beste renovlies behang. Voor het beste resultaat voor jouw nieuwbouw wanden ben je bij ons aan het juiste adres!

Wat doet Easy Stuc?

Easy Stuc is gespecialiseerd in het aanbrengen van renovlies op nieuwbouw wanden. Wij schuren, plamuren, brengen renovlies aan, sauzen en werken jouw wanden tot in de puntjes af. Met hun grote hoeveelheid kennis, kunde en ervaring verrichten onze professionals altijd goed werk. Wij bieden een professionele werkwijze, werken snel en met gemak. Het aanbrengen van renovlies op jouw nieuwbouw wanden duurt één week. Daarna kun je zonder omkijken genieten van het resultaat. Wij bieden altijd CBW garantie op de wandafwerking. Als dé trendsetter in het gebruik van renovliesbehang voorzien wij je graag van de beste service en kwaliteit.

De voordelen van renovlies voor jouw nieuwbouw wanden

De voordelen van renovlies zijn:

Je kan zelf bepalen welke kleuren je op jouw muren wilt, doordat je over renovlies heen kunt sauzen
Krasvast
Brandveilig
Krimpvrij
Stootvast

Wij verzorgen een glad eindresultaat, door jouw muren te schuren en plamuren voor het aanbrengen van de renovlies. Renovlies levert strakke wanden, waarbij je zelf de kleur kan kiezen. Het is namelijk mogelijk om over renovlies behang heen te sauzen. Renovlies is een veelgebruikt alternatief voor stucwerk, aangezien je hetzelfde resultaat krijgt voor een lagere prijs. Renovlies levert minder kans op beschadigingen op, is sneller aan te brengen en maar liefst 30% goedkoper. Jouw nieuwbouw wanden kunnen voor langere tijd mee.

Wist u dat wij sinds de oprichting van Easy Floor ook gespecialiseerd zijn in PVC vloeren?

Easy Stuc is gespecialiseerd in het strak afwerken van de wanden met renovlies behang. Door de grote vraag naar een PVC vloer hebben wij een aparte onderneming opgericht genaamd Easy Floor. U kunt de wanden en vloeren binnen een termijn van 3 weken laten aanbrengen. Kies voor het gemak van één aanspreekpunt. Voor de wanden en vloeren werken wij met eigen personeel. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit afwerking van uw nieuwbouwwoning. In de showroom kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek voor het afwerken van de wanden en vloeren van uw nieuwbouwwoning. Na het bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte met vaste prijs. Als u kiest voor de gezamenlijke afwerking van de wanden en vloeren, dan krijgt u een korting op het totaalpakket. Wij werken uitsluitend in nieuwbouw.

Bekijk de collectie

Hoeveel betaal je voor renovlies?

Het is niet mogelijk om een kant en klare prijs vast te stellen bij het aanbrengen van renovlies behang door Easy Stuc. Alle nieuwbouwwoningen verschillen immers in oppervlakte, moeilijkheden en afwijkingen. Ook heeft iedereen andere wensen. Wat wij je wel kunnen bieden, is een prijsindicatie op basis van jouw nieuwbouw wanden. Overleg met ons wat jouw verwachtingen zijn en wij vertellen je de mogelijkheden. Wij bieden altijd de beste kwaliteit tegen een goede prijs.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Neem gerust contact op door ons te bellen of mailen. Bel 0317745841 of mail naar info@easy-stuc.nl. Easy Stuc staat klaar om jouw nieuwbouw wanden af te werken met renovlies.

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify