Goedkoop renovlies

Bent u op zoek naar de voordeligste prijs voor het aanbrengen van renovlies op de behangklare wanden van uw nieuwe woning? Dan nodigen wij u uit om de bouwtekeningen van de plattegronden van uw nieuwe woning naar ons te mailen.

Meer dan 1000 nieuwe huizenbezitters gingen u voor

Bent u op zoek naar de voordeligste prijs voor het aanbrengen van renovlies op de behangklare wanden van uw nieuwe woning? Dan nodigen wij u uit om de bouwtekeningen van de plattegronden van uw nieuwe woning naar ons te mailen. Easy Stuc maakt dan graag een vrijblijvende offerte voor u. Wij werken altijd met vaste prijzen en niet met vierkante meterprijzen. Dus geen discussies achteraf over de meters. We werken niet met goedkoop renovlies van 150 gram. We gebruiken het iets duurdere 200 grams renovlies. Dit zorgt ervoor dat we echt naadloos werk kunnen leveren.

Goedkoop renovlies

Door onze ruime ervaring met nieuwbouwwoningen kunnen wij precies bepalen hoeveel tijd en materialen we nodig hebben voor het aanbrengen van renovlies in uw nieuwe woning. Door goede contacten met onze leveranciers te onderhouden kunnen wij eerste klas materialen van Duitse kwaliteit tegen gunstige tarieven inkopen. We zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Omdat iedere klant andere wensen heeft, maakt Easy Stuc graag een offerte voor u op maat. Wij kunnen bijvoorbeeld tegen gunstige voorwaarden het renovlies gratis in een gewenste kleur sauzen of bijvoorbeeld de groene of bruine dakkap op de zolder gelijk meenemen. Is er voor uw project een behanggroep opgericht? Meldt uw behanggroep dan aan voor een scherp collectief voordeel. Wij werken met ervaren mensen met de juiste mentaliteit en staan erom bekend dat we hard en naadloos werken en streven naar een hoge klanttevredenheid. Dit alles maakt dat Easy stuc garant staat voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk hier voorbeelden van renovlies van Easy Stuc.

Wist u dat wij sinds de oprichting van Easy Floor ook gespecialiseerd zijn in PVC vloeren?

Easy Stuc is gespecialiseerd in het strak afwerken van de wanden met renovlies behang. Door de grote vraag naar een PVC vloer hebben wij een aparte onderneming opgericht genaamd Easy Floor. U kunt de wanden en vloeren binnen een termijn van 3 weken laten aanbrengen. Kies voor het gemak van één aanspreekpunt. Voor de wanden en vloeren werken wij met eigen personeel. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit afwerking van uw nieuwbouwwoning. In de showroom kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek voor het afwerken van de wanden en vloeren van uw nieuwbouwwoning. Na het bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte met vaste prijs. Als u kiest voor de gezamenlijke afwerking van de wanden en vloeren, dan krijgt u een korting op het totaalpakket. Wij werken uitsluitend in nieuwbouw.

Bekijk de collectie

Wil je een afspraak maken of heb je vragen?

Contact opnemen met Easy Stuc doe je telefonisch of per mail. Je bereikt ons telefonisch op het nummer 0317745841. Per mail bereik je ons op info@easy-stuc.nl. Wij staan dagelijks tussen 09.00 en 17.00 uur klaar om je te helpen.

Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify