Behanger Ede

U zoekt behanger Ede. U wilt strakke wanden en het liefst volledig naadloos. Zodat de overgang tussen de behangstroken écht niet te zien is?

Behanger Ede

Easy-Stuc is dé specialist in het behangen met renovliesbehang in de omgeving van Ede. Onder ander op: Enka, Kernhem, Gelderse Stadstuim, Kazerneterrijn – Veluwse Poort, Parc Clinckenbergh, Soembahof, Sysseltselanen en Bellestein hebben we aanbiedingen. Kijk voor de beste voorwaarden voor uw nieuwbouw naar de collectieve mogelijkheden. Naast Ede zijn we ook in grote delen van het land zijn we werkzaam. Zo hebben we bijvoorbeeld ook een flinke basis gelegd in: Veenendaal, Renswoude, Scherpenzeel, Utrecht, Soesterberg. Wist u dat we ook pvc vloeren leveren en aanbrengen, geen gedoe met het afstemmen van de planningen en alles onder 1 dak.

Sinds 2008 zijn we aktief in het toepassen van renovlies in nieuwbouwwoningen. We doen sinds die tijd niets anders. Of toch wel! We sauzen het zodat het kant-en-klaar is als we de deur achter ons dicht trekken. Doordat we renovlies op glasvezelbasis (fleecebehang) gebruiken kunnen we écht naadloos afwerken. Dus echt geen naden zichtbaar. In tegenstelling tot andere aanbieders zullen we nooit zeggen dat het materiaal niet scheurt. We willen het niet mooier maken dan het is. Van kripscheurtjes zoals bij traditioneel stucwerk altijd voorkomt hebben we geen last. Ervaring renovlies is iets wat in de loop der jaren is opgebouwd.

Wat is renovliesbehang?

Renovlies is structuurloos glasvezelbehang. Schakelt u ons in als behanger in Ede, dan zorgen wij dat u voorafgaand aan de werkzaamheden een compleet voorstel ontvangt. We meten de wanden op basis van de tekeningen op. We maken dan een échte vaste prijs. Dus zonder verrekening achteraf. Let bij het vergelijken van offertes ook op de voorwaarden en vraag na of het echt naadloos wordt opgeleverd. We hebben ons vaak verwonderd als we andere behangers in hetzelfde blok tegenkomen hoe ze het opgeleverd krijgen. Als we ernaar vragen wordt er gesteld dat er op ongeveer twee meter beoordeeld moet worden. Diverse partijen met vergelijkbare namen en andere gelijkenissen hebben zelfs onze offerte gekopieerd.

Wij hebben geen verbintenis op welke wijze met andere partijen, ook al lijken de namen in enkele gevallen sterk op Easy Stuc. Wilt u een offerte vergelijken, vraaag daar dan een complete offerte met vaste prijs op. We gebruiken 200 grams renovlies op glasvezelbasis. Waarom? Voor een naadloos eindresultaat. Glasvezel zet niet uit en kript niet tijdens heb plakken. Dit in tegenstelling tot renovlies op papierbasis. Reeds in veel woningen in Ede heeft een van onze behangers naadloos behangen en kant-en-klaar gesausd. Zo bent u er zeker van dat de wanden van uw nieuwbouwwoning naadloos behangen worden met structuurloos glasvezelbehang. Uw wanden zijn dan kant-en-klaar.

Wist u dat wij sinds de oprichting van Easy Floor ook gespecialiseerd zijn in PVC vloeren?

Easy Stuc is gespecialiseerd in het strak afwerken van de wanden met renovlies behang. Door de grote vraag naar een PVC vloer hebben wij een aparte onderneming opgericht genaamd Easy Floor. U kunt de wanden en vloeren binnen een termijn van 3 weken laten aanbrengen. Kies voor het gemak van één aanspreekpunt. Voor de wanden en vloeren werken wij met eigen personeel. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit afwerking van uw nieuwbouwwoning. In de showroom kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek voor het afwerken van de wanden en vloeren van uw nieuwbouwwoning. Na het bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte met vaste prijs. Als u kiest voor de gezamenlijke afwerking van de wanden en vloeren, dan krijgt u een korting op het totaalpakket. Wij werken uitsluitend in nieuwbouw.

Bekijk de collectie

Showroom Renkum

Ons renovlies is te bezichtigen in onze showroom in Renkum. Dan kunt u zelf besluiten of Easy Stuc het product is waar u uw wandafwerking wilt laten voltooien. Op basis van wat u ziet in de showroom, kunt u beslissen of u gebruik wilt maken van onze diensten als behanger in Ede. Wist u dat wij onze oorsprong vinden in Ede? Onze eerste showroom hadden we bij installatiebedrijf Dekker, een bekende naam in Ede en omgeving.

Behanger Ede nodig?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0317 74 58 41, of maak gebruik van het contactformulier. Direct een offerte aanvragen is ook mogelijk.

Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify